MedWeb

"It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer." (Albert Einstein)

Rólunk

2010 nyarán diplomáztunk a Semmelweis Egyetem Informatikus Egészségügyi Menedzser szakán ...

blog az egészségügyi informatikáról

2011.03.22. 18:30 Csuzi Szilvi

„Terhességi” kerék

Címkék: telefon terhesség android alkalmazások iphon telekonzultáció

Ez az alkalmazás androidon és iPhone-on is használható (mindkét gyártó megalkotta a saját programját). Nem sok különbség van a két gyártó között, mindkettő alkalmazását használják az alapellátásban, a sürgősségi ellátásban és a szülészeten is.

Egy rövid videós összefoglaló:

 

 

Itt egy másik videó, amit sajnos nem lehet beágyazni, de érdemes megnézni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orvostanhallgatók és a medikusok is találkoznak ezzel a programmal, amikor a szülészeten vagy a sürgősségi osztályon vannak gyakorlaton. A kíváncsi anyukák és apukák is használják az alkalmazást.

 

A felhasználói a bevitt adatok alapján a kerék segítségével kap tájékoztatást: a szülés várható idejéről, az adott trimeszterben szükséges orvosi vizsgálatokról és tesztekről. Ezeken felül azt is leírják, hogy melyik vizsgálatra miért van szükség. A program a magzatra vonatkozóan is ad információt pl.: kora, körülbelüli hossza és súlya.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medweb.blog.hu/api/trackback/id/tr832761386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása